Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynundan kurşunla vurulmak

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, iç sıkıntısına, kısa sürede başarısının artacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına işaret eder.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Başkalarına fazla güvenmeniz durumunda partnerinizle veya birlikte çalıştığınız bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, daha güzelleşeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına işarettir.

Rüyada boynundan kurşun yemek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynundan kurşunlanmak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada tek kurşunla vurulmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına yorulur.

Rüyada kurşun vurulduğunu görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada kurşun vurulmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments