Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından kurşunla vurulmak

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, büyük bir projeye girileceğine, güzel günler için çalışılacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızdan memnun olacak kişilerle program yapabilirsiniz.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına işarettir.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret eder.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine inanılır.

Rüyada kurşunla vurulmak olaylı günler geçireceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalet eder.

Rüyada başından kurşunla vurulmak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments