Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başından kurşun yemek

Rüyada başından kurşun yemek

Rüyada başından kurşun yemek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, kafasının da rahat edeceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başından kurşun yemek gördüyseniz:

  • Her şeyi başarabilecek güçtesiniz.

Rüyada başından kurşun yemek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kurşunla başından vurulmak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hem de zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada başından kurşunlanmak aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Rüyada başından kurşunla vurulmak işsiz ve aşsız kalmayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada boynundan kurşun yemek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Rüyada ayağına kurşun yemek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağından kurşun yemek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, sorunların üstüste geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada karnına kurşun yemek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments