Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başından kurşunlanmak

Rüyada başından kurşunlanmak

Rüyada başından kurşunlanmak çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada başından kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Rüyada başından kurşun yemek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine yorulur.

Rüyada kurşunla başından vurulmak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada başından kurşunla vurulmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada başından kurşunlanmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada kurşun dökmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine işaret eder.

Rüyada kurşun kalem toplamak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalettir.

Rüyada sırttan kurşunlanmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada silahla kurşun görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments