Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinde yara çıktığını görmek

Rüyada kendinde yara çıktığını görmek

Rüyada kendinde yara çıktığını görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kendinde yara çıktığını gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler sizi şaşırtabilir.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulur.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek kişinin şifa bulacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine delalet eder.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments