Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında takke görmek

Rüyada başında takke görmek

Rüyada başında takke görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, içinin ferahlayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada başında takke gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemekte fayda var.

Rüyada başında takke görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Rüyada başına takke takmak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil takke görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, bekarlar için evlenmeye işaret etmektedir.

Rüyada yeşil takke giymek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine inanılır.

Rüyada takke takan birini görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine inanılır.

Rüyada namaz takkesi görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada takke görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz takkesi almak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments