Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil takke giymek

Rüyada yeşil takke giymek

Rüyada yeşil takke giymek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil takke giymek gördüyseniz:

  • Şüpheleriniz ya da endişeleriniz yersiz olmayabilir.

Rüyada yeşil takke giymek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada takke giydiğini görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil takke takmak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına yorulur.

Rüyada yeşil takke görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hacı takkesi görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine rivayet eder.

Rüyada dantel takke görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah takke görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada takke görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments