Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil takke görmek

Rüyada yeşil takke görmek

Rüyada yeşil takke görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil takke gördüyseniz:

  • Başarı elde edeceğiniz konularda sizi engellemeye veya yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yeşil takke giymek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil takke görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet eder.

Rüyada yeşil takke takmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına inanılır.

Rüyada beyaz takke görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz takke takmak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına inanılır.

Rüyada hacı takkesi görmek evlatlarının hayrını göreceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah takke görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, koltuğunun da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada takke giydiğini görmek niyetlendiği işlere gireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, elinin bolluk göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments