Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz takkesi almak

Rüyada namaz takkesi almak

Rüyada namaz takkesi almak Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz takkesi almak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Rüyada namaz takkesi görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına inanılır.

Rüyada beyaz namaz takkesi görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada namaz takkesi almak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz takkesi takmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil takke görmek iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalettir.

Rüyada dantel takke görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı takke görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada mavi takke görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments