Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takke görmek

Rüyada takke görmek

Rüyada takke görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada takke gördüyseniz:

  • Fikir birliği sağladığınız kişileri iyi dinlerseniz istediğiniz neticelere ulaşabilirsiniz.

Rüyada başına takke takmak hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, yeni ev eşyaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil takke görmek kötü olayların meydana geleceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına rivayet eder.

Rüyada dantel takke görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil takke takmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz namaz takkesi görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına alamet eder.

Rüyada takke takan birini görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada kırmızı takke görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah takke görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments