Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takke takan birini görmek

Rüyada takke takan birini görmek

Rüyada takke takan birini görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada takke takan birini gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada takke takan birini görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada hacı takkesi görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi takke görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı takke görmek çok başarılı işlere girileceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işaret eder.

Rüyada siyah takke görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine delalettir.

Rüyada namaz takkesi görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, herkesin önünde olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz takke görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başında takke görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments