Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz takkesi görmek

Rüyada namaz takkesi görmek

Rüyada namaz takkesi görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz takkesi gördüyseniz:

  • Olaylar iyice karışık bir hal alabilir.

Rüyada beyaz namaz takkesi görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada namaz takkesi takmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada namaz takkesi almak rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, ekmek bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz takkesi görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, adını herkese duyuracağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada siyah takke görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada mavi takke görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine inanılır.

Rüyada başına takke takmak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, geniş bir ev satın alacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada takke takan birini görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments