Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına takke takmak

Rüyada başına takke takmak

Rüyada başına takke takmak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada başına takke takmak gördüyseniz:

  • Yeni bir karşıcins ilişkisi başlatabilir, aşık olabilirsiniz.

Rüyada başına takke takmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada başında takke görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada namaz takkesi takmak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, maddi açıdan ferahlamaya, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz takke takmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil takke takmak bol rızık sahibi olunacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi takke görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi takke görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı takke görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, eline geçen malları tutamayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments