Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında papağan görmek

Rüyada başında papağan görmek

Rüyada başında papağan görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, hak yoluna döneceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, hayır işleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başında papağan gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada başında papağan görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına yorulur.

Rüyada papağan ısırdığını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı papağan görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine inanılır.

Rüyada kocaman papağan görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada papağanla konuşmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada papağan uçurmak rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments