Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağanla konuşmak

Rüyada papağanla konuşmak

Rüyada papağanla konuşmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, kötü sözler duyulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, kendine çeki düzen vereceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kırılan kalplerin barışacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet eder.

Rüyada papağanla konuşmak gördüyseniz:

  • Soluksuz kalana kadar konuşan kişilerden söz almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada papağanla konuşmak dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, gelirinin azalacağına delalettir.

Rüyada papağan konuşmak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada ölü papağan görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına tabir olunur.

Rüyada papağan resmi görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada papağan kafesi görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, haklılığının anlaşılacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah papağan görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada papağan ısırdığını görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments