Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan gördüyseniz:

  • İşte bir hissi ihtilaf görülebilir veya resmi dairelerde zorluklar çıkabilir.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek işlerin bir anda azalacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek büyük bir işe kavuşacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada papağan kuşlar görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan kuşu görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde muhabbet kuşu görmek isteklerini yerine geleceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments