Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağanın öldüğünü görmek

Rüyada papağanın öldüğünü görmek

Rüyada papağanın öldüğünü görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada papağanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Moralinizin bozulduğu noktada yaratıcı düşünmek size iyi gelecek.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına işarettir.

Rüyada papağan öldüğünü görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağan öldürmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ölü papağan görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada büyük papağan görmek kaderinin yüzüne güleceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Rüyada uçan papağan görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, işlerinin toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada papağan tutmak kime danışacağını bilemez olacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments