Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı papağan görmek

Rüyada sarı papağan görmek

Rüyada sarı papağan görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı papağan gördüyseniz:

  • Size artık hizmet etmeyen rutin iş, ilişki veya planları da rafa kaldırma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada sarı papağan görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş papağan görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, geleceğine bakacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kedi ve papağan görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz papağan yakalamak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, mal edineceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine delalettir.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada papağana yem vermek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments