Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman papağan görmek

Rüyada kocaman papağan görmek

Rüyada kocaman papağan görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, memur ise terfi edeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine inanılır.

Rüyada kocaman papağan gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Rüyada kocaman papağan görmek işyerini kapatacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, evlatlarının hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, parasının ve malının artacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağanı kafese koymak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke alamet etmektedir.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına tabir olunur.

Rüyada papağan kaçtığını görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağan konuşmak akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işaret eder.

Rüyada papağandan korkmak çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments