Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan ısırdığını görmek

Rüyada papağan ısırdığını görmek

Rüyada papağan ısırdığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, tecrübe sahibi olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayatın temposunun yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada papağan ısırdığını gördüyseniz:

  • Tereddüt ettiğiniz konular varsa, harekete geçmeden önce açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Rüyada papağan ısırdığını görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, kendisini mutsuz edeceğine rivayet eder.

Rüyada başında papağan görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, büyüleyeceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru papağan görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada sultan papağanı görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kazancının da artacağına delalet eder.

Rüyada papağan öpmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk papağan görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu papağan görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, maddi gücünün artacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments