Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan uçurmak

Rüyada papağan uçurmak

Rüyada papağan uçurmak karısının çok mutlu olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada papağan uçurmak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada uçan papağan görmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret eder.

Rüyada papağan uçurmak rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada papağanı eline almak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, endişelerin sona ereceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada papağan bulmak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, gelirinin daimi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz papağan görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağan yakaladığını görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada papağana su vermek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments