Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiftleşen kurbağa görmek

Rüyada çiftleşen kurbağa görmek

Rüyada çiftleşen kurbağa görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, moralinin yerine geleceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiftleşen kurbağa gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeleri anlamakta zorlanabilir veya olaylar karşısında şaşırabilirsiniz.

Rüyada çiftleşen kurbağa görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, kısmetinin kapanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına yorulur.

Rüyada gölde kurbağa görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına işarettir.

Rüyada kurbağa bacağı yemek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına işarettir.

Rüyada çekirge ve kurbağa görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kırgınlıkların geçeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işarettir.

Rüyada bir sürü kurbağa görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve kurbağa girdiğini görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments