Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık ve kurbağa görmek

Rüyada balık ve kurbağa görmek

Rüyada balık ve kurbağa görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, ekmeğinin de artacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işarettir.

Rüyada balık ve kurbağa gördüyseniz:

  • Herşeye her zamanki gibi yaklaşmak yerine, farklı çözümler getirmeniz veya farklı yöntem sunan kişileri reddetmemeniz gerekiyor.

Rüyada balık ve kurbağa görmek büyük başarılara imza atacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu kurbağa görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, aklına giren şeytana uyacağına işarettir.

Rüyada kurbağa bacağı yemek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalet eder.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa ve kurbağa görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına yorulur.

Rüyada elinde kurbağa görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına tabir olunur.

Rüyada pembe kurbağa görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine alamet eder.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments