Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan kurbağalar görmek

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada zıplayan kurbağalar gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, günahların af olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zıplayan tavşan görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan maymun görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, borçlarının hafifleyeceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, yeni başlangıçların yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments