Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında güvercin görmek

Rüyada başında güvercin görmek

Rüyada başında güvercin görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kederlerinin son bulacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ailesinden hayır göreceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret eder.

Rüyada başında güvercin gördüyseniz:

  • Yakında aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada güvercinin başını koparmak güveninin artacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada başında güvercin görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başında beyaz güvercin görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada cins güvercin görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada güvercin tutmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet eder.

Rüyada güvercin ve yılan görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hasta olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments