Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin tutmak

Rüyada güvercin tutmak

Rüyada güvercin tutmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, ömrün uzun olmasına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada güvercin tutmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Rüyada yabani güvercin tutmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin tutmak vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercini elinde tutmak borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde güvercin tutmak kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, isteklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada güvercini tutmak ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına delalettir.

Rüyada beyaz güvercin tutmak işlerinde yeni bir sayfa açacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin elde tutmak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments