Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına delalettir.

Rüyada güvercinin başına konduğunu gördüyseniz:

  • Belli konuları aydınlatabilirsiniz.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, onları okula göndereceğine işaret eder.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin konduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına yorulur.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada kelebeğin başına konduğunu görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuşun başına konduğunu görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, hastalıklarını yeneceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments