Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin ve yılan görmek

Rüyada güvercin ve yılan görmek

Rüyada güvercin ve yılan görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, kısmetlerinden olacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin ve yılan gördüyseniz:

  • Seyahatler, kurslar, satış pazarlama, bilişim, yaratıcı işler hepsinde başarılı olabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada yılan ve güvercin görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet eder.

Rüyada güvercin ve yılan görmek sorunların tamamen biteceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman güvercin görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin elde tutmak bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine delalet eder.

Rüyada kedi ve güvercin görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine inanılır.

Rüyada pişmiş güvercin görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada güvercine yem vermek maddi olarak epey kayıp verileceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin sürüsü görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments