Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cins güvercin görmek

Rüyada cins güvercin görmek

Rüyada cins güvercin görmek kafasını toparlayamayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına delalettir.

Rüyada cins güvercin gördüyseniz:

  • Seni tanıyanları şaşırtabilirsin.

Rüyada cins güvercin görmek hayatının alt üst olacağına, ödeme güçlü çekeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına inanılır.

Rüyada aynı cinsle öpüştüğünü görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cinse sarılmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada aynı cinsten biriyle evlenmek para pul sahibi olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynı cinsle sevgili olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynı cinse aşık olmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada aynı cinsten biriyle öpüşmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments