Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına güvercin konduğunu görmek

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, sorunların günden güne azalacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, kredi çekileceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına güvercin konduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda, siz istesenizde istemesenizde çok olumlu bir yola doğru çekiliyorsunuz.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin konduğunu görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, güçten düşeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada kelebeğin başına konduğunu görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek başının derde gireceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments