Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında beyaz güvercin görmek

Rüyada başında beyaz güvercin görmek

Rüyada başında beyaz güvercin görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başında beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Rüyada başında beyaz güvercin görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, zor günler geçireceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinin başını koparmak çok büyük adımlar atacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çalışkan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başında güvercin görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, yeni işlere gireceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercinle konuşmak işte başarılı adımlar atılacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çift beyaz güvercin görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, evlenme yolunda adım atacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç beyaz güvercin görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments