Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinin başını koparmak

Rüyada güvercinin başını koparmak

Rüyada güvercinin başını koparmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, uygulayacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada güvercinin başını koparmak gördüyseniz:

  • Başkaları için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada başında güvercin görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, huzur ve saadet bulacağına işarettir.

Rüyada başında beyaz güvercin görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına delalettir.

Rüyada güvercinin başını koparmak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafası kopmuş güvercin görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, yeni bir araba satın alınacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada güvercini kurtarmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments