Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağa kına sürmek

Rüyada tırnağa kına sürmek

Rüyada tırnağa kına sürmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulur.

Rüyada tırnağa kına sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları size fayda getirebilir.

Rüyada tırnağa kına sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnakları kınalı görmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağa kına yakmak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kınalı tırnak görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine işaret eder.

Rüyada tırnakta kına görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarında kına görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine işaret eder.

Rüyada tırnaklarına kına yakmak sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işarettir.

Rüyada tırnaklara kına yakmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments