Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça kına sürmek

Rüyada saça kına sürmek

Rüyada saça kına sürmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada saça kına sürmek gördüyseniz:

  • Belli planlarınız, işleriniz veya düzenlemeler bazı değişiklikler ya da son dokunuşlar istiyor olabilir.

Rüyada saçına kına sürmek elinin darlık görmeyeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada saçlara kına sürmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kına sürmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine delalettir.

Rüyada saçlarına kına sürmek yeni işlere ve projelere gireceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada saça kına sürmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada alnına kına sürmek prestij kaybı yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına işaret eder.

Rüyada kına sürmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada parmaklarına kına sürmek lüks içinde olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments