Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başa kına sürmek

Rüyada başa kına sürmek

Rüyada başa kına sürmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, işsiz ise işe gireceğine alamet eder.

Rüyada başa kına sürmek gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirmeye muaffak olabilirsiniz.

Rüyada başa kına sürmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada başına kına sürmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlara kına sürmek büyük maddi kayıp verileceğine, önünün açılacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağa kına sürmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada alnına kına sürmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarına kına sürmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, desteksiz kalacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada yüze kına sürmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarına kına sürmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments