Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtını yaslamak

Rüyada sırtını yaslamak

Rüyada sırtını yaslamak çok farklı bir kişi olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtını yaslamak gördüyseniz:

  • Elinize bir şey geçmeyecekse pazarlıktan kaçınmalı veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada sırtını yaslamak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine delalet eder.

Rüyada sırtını ağaca yaslamak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başını birine yaslamak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, evini ve ailesini unutacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada omzuna baş yaslamak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada başını omzuna yaslamak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başını göğsüne yaslamak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, ün salacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments