Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azraile selam vermek

Rüyada azraile selam vermek

Rüyada azraile selam vermek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada azraile selam vermek gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla bazı aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada ölmüş birine selam vermek para ve makam sahibi olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılmak selam vermek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen biriyle selamlaşmak şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada salavat getirerek selamlaşmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına tabir olunur.

Rüyada ölülerle selamlaşmak sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada erkekle selamlaşmak ekmek kapılarının kapanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada topluma selam vermek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments