Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker selamı görmek

Rüyada asker selamı görmek

Rüyada asker selamı görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, çabalarının boşa çıkacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada asker selamı gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Rüyada asker selamı görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada asker selamı vermek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, iş kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada askere selam vermek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, işinde en iyisi olacağına işarettir.

Rüyada asker selamı almak vefa göstereceğine, sevilen bir dostun geleceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabristana selam vermek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına işarettir.

Rüyada kabre selam vermek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalığa selam vermek sorunlarını halletmeyi bileceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına yorulur.

Rüyada verilen selamı almak zor durumların el birliği ile aşılacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments