Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakana selam vermek

Rüyada başbakana selam vermek

Rüyada başbakana selam vermek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakana selam vermek gördüyseniz:

  • Sakin olmanızda fayda var.

Rüyada başbakanla selamlaşmak yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına yorulur.

Rüyada başbakana selam vermek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlara selam vermek el üstünde tutulacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada erkekle selamlaşmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye selam vermek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun biriyle selamlaşmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada ölüden selam almak emeklerin boşa gitmeyeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada düşmanla selamlaşmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments