Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selam vermemek

Rüyada selam vermemek

Rüyada selam vermemek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada selam vermemek gördüyseniz:

  • Bir an önce telefona sarılmanızda fayda var.

Rüyada biriyle selamlaşmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker selamı görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada namaz kılmak selam vermek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birine selam vermek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, seyahatlere katılacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada ölünün selam söylemek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle selamlaşmak arzularına kavuşacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına tabir olunur.

Rüyada herkese selam vermek zor ve kötü günlerin geleceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet eder.

Rüyada ölen birine selam göndermek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments