Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere selam vermek

Rüyada askere selam vermek

Rüyada askere selam vermek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, malının ve parasının da artacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada askere selam vermek gördüyseniz:

  • Belli bir işi halletmek için ne gerekiyorsa yapmanız gerekiyor.

Rüyada asker selamı almak mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada asker selamı görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, şansının ve bahtının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker selamı vermek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine işarettir.

Rüyada askere selam vermek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kabre selam vermek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden selam almak karamsar olacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine delalettir.

Rüyada ölmüş biriyle selamlaşmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, ihanet göreceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada askeri selam vermek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments