Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla görüşmek

Rüyada başbakanla görüşmek

Rüyada başbakanla görüşmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, işlerinde aksama olacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, helal ekmek yeneceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada başbakanla görüşmek gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı, işinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler var.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek sıkıntı yükleneceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada başbakanla görüşmek variyet sahibi olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada kadınla görüşmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalet eder.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Rüyada düşmanla görüşmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada biriyle görüşmek gücünün azalacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle görüşmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada bir erkekle görüşmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments