Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanla görüşmek

Rüyada düşmanla görüşmek

Rüyada düşmanla görüşmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, işlerin yolunda gideceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanla görüşmek gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Rüyada düşmanla görüşmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına işarettir.

Rüyada birisiyle görüşmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına yorulur.

Rüyada evlenmek için görüşmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle görüşmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle görüşmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle telefonda görüşmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş biriyle görüşmek büyüyeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments