Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle görüşmek

Rüyada sevgiliyle görüşmek

Rüyada sevgiliyle görüşmek neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, umutsuzluğa düşeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle görüşmek gördüyseniz:

  • Duygusallık yüzdesinin artması netlik kaybı yaratabilir.

Rüyada sevgiliyle görüşmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, ona emek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle telefonda görüşmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle görüşmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, kötü bir habere veya tehlikeye inanılır.

Rüyada tanımadığın biriyle görüşmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada akrabalarla görüşmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada patronla görüşmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, onları tebrik edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle görüşmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, mutlu olacağına ve güleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle görüşmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments