Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle görüşmek

Rüyada bir erkekle görüşmek

Rüyada bir erkekle görüşmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına delalettir.

Rüyada bir erkekle görüşmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek oyunlar önemsediğiniz veya iş birliği içine girmek istediğiniz kişilerin ya da kurumların dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada bir erkekle görüşmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrabalarla görüşmek kötü günleri geride bırakacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle görüşmek hayatının belli bir rutine oturacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babayla görüşmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, çirkin amellere işaret eder.

Rüyada sevgiliyle telefonda görüşmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, toplum içindeki değerinin artacağına alamet eder.

Rüyada düşmanla görüşmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle görüşmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments