Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle görüşmek

Rüyada biriyle görüşmek

Rüyada biriyle görüşmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, zor durumların biteceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada biriyle görüşmek gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Rüyada akrabalarla görüşmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babayla görüşmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle görüşmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada patronla görüşmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonda görüşmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada biriyle telefonda görüşmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalet eder.

Rüyada düşmanla görüşmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments