Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın koruması olmak

Rüyada başbakanın koruması olmak

Rüyada başbakanın koruması olmak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın koruması olmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki değişim sürecine giriyor.

Rüyada başbakana korumalık yapmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına işarettir.

Rüyada başbakanın korumalığını yapmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine yorulur.

Rüyada başbakan koruması olmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine alamet eder.

Rüyada başbakanın koruması olmak işinde en iyisi olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada başbakanın korumasını görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara koru görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanı koruması olmak hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koruma görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments