Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın korumasını görmek

Rüyada başbakanın korumasını görmek

Rüyada başbakanın korumasını görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın korumasını gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Rüyada başbakana korumalık yapmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın koruması olmak yüksek tahsil yapacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada başbakan koruması olmak tüm dileklerinin gerçek olacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada başbakanın korumalığını yapmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın korumasını görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına tabir olunur.

Rüyada birini korumaya çalışmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara koru görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koruyan köpek görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments