Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakan koruması olmak

Rüyada başbakan koruması olmak

Rüyada başbakan koruması olmak vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine delalet eder.

Rüyada başbakan koruması olmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda biraz daha dikkatli olun.

Rüyada başbakanın koruması olmak borçların yakın zaman içinde biteceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına yorulur.

Rüyada başbakan koruması olmak dertlerin ve sorunların aşılacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına delalettir.

Rüyada başbakana korumalık yapmak hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada başbakanın korumalığını yapmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanın korumasını görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Rüyada sigara koru görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet eder.

Rüyada koruma olduğunu görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koruyan köpek görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments