Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koruma görmek

Rüyada koruma görmek

Rüyada koruma görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada koruma gördüyseniz:

  • Değişimin başlangıcında olabilirsiniz, dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada koruma olduğunu görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada koruyucu köpek görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine işarettir.

Rüyada korumalık yapmak sorunların çözüleceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada odun koru görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakana korumalık yapmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, bereketli ve hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın korumasını görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına işaret eder.

Rüyada kendini koruma olarak görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, şansının hep açık olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada koruma olmak huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments